Matkailu- ja ravintola-ala
Anguksen vuoropäällikön Sadun työsuhde on alkanut jo Tassoksen aikana vuonna 1998. Satu kertoo, että on hienoa, että on saanut olla monessa mukana, ensin Tassoksen ravintolan laajennuksessa vuonna 1999 sekä kaksi kertaa uuden ravintolan avauksessa Tassoksen muuttaessa katutasoon vanhan Yhdyspankin entiseen toimitaloon ja sen jälkeen Angus Steak&Winen avaukseen.
Satu on ravintola-alan ammattilainen, jolle erinomainen asiakaspalvelu on sydämen asia, hyvän fiiliksen töissä aistii myös asiakas. Parasta työssä Sadusta on mukava työyhteisö ja se, että asiakkaat lähtevät tyytyväisenä ja palaavat aina uudelleen. Työkaverit ovatkin tulleet läheisiksi ja Anguksen työryhmä on kuin pieni perhe. Virtaa työhön 24 vuoden jälkeenkin antaa erityisesti asiakkaiden antama positiivinen palaute ja ihanat työkaverit tekevät työstä joka päivä mieluisan.
Tassoksen aikaisia klassikoita pääset maistelemaan Sadun ja Anguksen muun työryhmän tarjoilemana Eekoon 115-juhlavuoden kunniaksi.
Kuvassa Satu ja työkaveri Heidi keittiöstä.
#elämänmakuisiakohtaamisia #sinullatöissä #eekoo115